Dacă fixez pe cineva pe Snapchat, va ști?

Publicul Publicul 15 Februarie

Dacă fixez pe cineva pe Snapchat, va ști?

Snapchat permite utilizatorilor să acceseze cu ușurință cele mai importante conversații folosind funcția de fixare. Această funcție vă asigură că mesajele de la persoanele preferate rămân în partea de sus a ecranului de chat, astfel încât să nu pierdeți mesajele de la persoanele care vă plac.

Dar ce se întâmplă când fixați pe cineva pe Snapchat? Știu ei dacă le fixați mesajele pe Snapchat? Acesta este ceea ce vom explica în acest post.

Snapchat notifică pe cineva când îl fixați?

Nu. Pe pagina sa de ajutor, Snapchat confirmă că nu anunță pe cineva atunci când fixați o conversație cu el pe platformă. Aceasta înseamnă că niciuna dintre cele trei persoane de contact pe care le fixați nu va ști că le-ați fixat pe Snapchat.

Poți găsi cine te-a fixat pe Snapchat?

După cum sa explicat mai sus, atunci când le fixați conversația, Snapchat nu îi alertează pe alții. În acest fel, nici nu veți putea găsi pe oricine v-a fixat mesajele. Singura modalitate de a afla dacă cineva v-a fixat conversația este să vă găsiți conversația în partea de sus a aplicației Snapchat sau să-i întrebați direct.

Cealaltă persoană știe când îi anulați fixarea?

Nu. Anularea fixarii funcționează similar cu fixarea pe Snapchat, așa că nimeni nu va ști când îi anulați fixarea conversației pe Snapchat. Aceasta înseamnă că nimeni în afară de tine nu va ști când ștergi o conversație fixată sau o înlocuiești cu o altă conversație pe Snapchat.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica