Codul bunelor maniere cu o femeie la restaurant

Publicul Publicul 31 Ianuarie

Codul bunelor maniere cu o femeie la restaurant nu diferă semnificativ față de regulile generale de comportament la masă. Este important să arătați respect și atenție, iar iată câteva sfaturi specifice pentru a vă asigura că întâlnirea dumneavoastră la restaurant este plăcută:

  1. Gentilețe și atenție: Fii atent și respectuos. Ascultați cu atenție ceea ce spune și evitați să o întrerupeți în timp ce vorbește.

  2. Ajutarea la scaun și deschiderea ușii: Oferiți-i scaunul înainte de a vă așeza și deschideți-i ușa atunci când intră sau iese din restaurant.

  3. Comanda și gustarea: Permiteți-i să comande prima, sau împărtășiți-vă preferințele pentru a face alegerea în mod corespunzător. Așteptați să înceapă ea să mănânce înainte de a începe dumneavoastră.

  4. Ofertarea de ajutor: Dacă femeia are nevoie de ajutor pentru alegerea mâncărurilor sau băuturilor, fiți deschis și oferiți să împărtășiți părerea dumneavoastră într-un mod respectuos.

  5. Telefonul mobil: Fiți atent la telefonul mobil. Evitați să fiți distras de notificări și să vă acordați atenția întâlnirii.

  6. Calculul notei: Discutați cu ea în avans despre modul în care veți împărți nota sau cum veți gestiona plata pentru a evita momente stânjenitoare la sfârșitul mesei.

  7. Conversația: Abordați subiecte plăcute și evitați subiecte sensibile sau controverse. Fiți deschis la conversație, dar nu forțați subiecte neplăcute.

  8. Gentilețe la masă: Arătați bunăvoință și grijă. Ajutați la tragerea scaunului în timp ce se așează, oferiți servetele sau orice altceva care ar putea fi necesar.

  9. Respectați spațiul personal: Mențineți un nivel adecvat de proximitate și respectați spațiul personal al partenerei dumneavoastră.

  10. La plecare: Ridicați-vă de la masă înaintea ei și oferiți să o ajutați să-și pună haina, dacă este necesar.

Amintiți-vă că fiecare persoană este diferită, așa că fiți deschiși și adaptați-vă la preferințele și stilul partenerului dumneavoastră. Bunăvoința, atenția și respectul sunt cheia unei întâlniri reușite.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica