Ce părere aveți de Windows XP Ediția 2024 ?

Alex Alex 12 Ianuarie (ed.)

2024 este aici și se zvonește că Microsoft intenționează să anunțe/lanseze Windows 12 în acest an. Da, un alt sistem de operare nou de la Microsoft. Windows XP poate fi un sistem de operare mort, dar încă ține un loc în inimile noastre, iar cu Windows XP 2024 Edition, putem vedea cum ar putea arăta un Windows XP reînviat.

AR 4789 a proiectat și prezentat o interpretare modernă a Windows XP 2024 Edition. Designul sistemului de operare este familiar, dar nou și se simte remarcabil de simplu. Nu există Cortana, nici AI Co-Pilot sau o cantitate extremă de software nedorit, preinstalat. XP 2024 Edition este un apel înapoi la vremuri mai simple, înainte ca sistemul de operare să vă arate reclame și când funcția de căutare Windows era o caracteristică utilă (Nu, nu vreau să căutați folosind Bing!).

Sincer, acum că l-am văzut, sunt puțin trist că Windows XP 2024 Edition nu există. Este un concept, nimic mai mult. Este păcat că Microsoft nu poate crea o nouă versiune de Windows care să ruleze la fel de bine ca conceptele AR 4789. Urmărește videoclipul de mai jos pentru a-l vedea singur.

1 Răspuns

  1. Nostalgie