Cum să schimbi sunetul la alarma pe iPhone

Alex Alex 31 Decembrie 2023 (ed.)

Dacă doriți să configurați sau să schimbați alarmele pe iPhone, următoarea postare ar trebui să vă ajute să faceți exact asta. 

Aplicația Ceas de la Apple pe iOS are mai multe moduri de a seta o alarmă pentru a suna iPhone-ul la anumite ore. Puteți fie să setați o alarmă Sleep/Wake Up pentru a merge cu programul dvs. de somn în anumite zile, fie să setați alte alarme personalizate pentru diferite ore ale zilei. 

Cum să-ți schimbi alarma de somn/trezire pe iPhone

Programul de somn nu este doar o rutină Focus care te pregătește pentru somn, ci setează și o alarmă în aplicația Ceas atunci când te trezești. Dacă aveți un program de somn existent pe iPhone, îl veți putea schimba urmând pașii de mai jos.

 1. Deschideți aplicația Ceas pe iPhone.
 2. În interiorul Ceas, selectați fila Alarmă din partea de jos.
 3. Acum, apăsați pe Modificare în interiorul „Somn | secțiunea Treziți-vă”. 
 4. În ecranul Modificare trezire, puteți activa alarma de trezire activând comutatorul Alarmă sub „Opțiuni alarmă”. Dacă doriți să dezactivați complet alarma, puteți dezactiva această comutare. 
 5. Dacă doriți să modificați alarma de somn pentru anumite zile, derulați în jos și atingeți Editați programul de somn în Sănătate
 6. Veți vedea acum ecranul Program complet în aplicația Sănătate. Sub „Program complet”, atingeți Editați sub programul dvs. de somn. 
 7. Aici veți vedea toate zilele în care alarma de trezire este activată în secțiunea „Zile active”. Când alarma de trezire este activă, zilele săptămânii sunt evidențiate cu un fundal circular albastru. Puteți dezactiva această alarmă pentru o anumită zi atingând o zi la alegere. În mod similar, puteți atinge o zi care nu este evidențiată pentru a activa alarma de somn pentru ziua selectată. 
 8. După ce ați modificat alarma pentru zilele alese, atingeți Terminat în colțul din dreapta sus.

Alarma de somn din aplicația Ceas va afișa acum modificările pe care le-ați făcut. 

Înrudit:  Cum să dezactivezi alarma pe iPhone

Cum să schimbați alarmele obișnuite pe iPhone

Pe lângă programul de somn, aplicația Ceas vă permite să creați și să modificați alte alarme pe care le puteți utiliza în cazul în care doriți să respectați modul convențional de a configura alarme pe iPhone sau doriți doar să setați mai mult de o alarmă pentru rutina zilnică. . 

Puteți schimba o alarmă preexistentă pe iPhone urmând pașii de mai jos.

 1. Deschideți aplicația Ceas pe iPhone.
 2. În interiorul Ceas, selectați fila Alarmă din partea de jos.
 3. Pe acest ecran, selectați o alarmă pe care doriți să o modificați sub „Altele”. Dacă nu există nicio alarmă pe care ați creat-o anterior, atingeți pictograma + din colțul din dreapta sus al ecranului. 
 4. Ecranul Editare alarmă ar trebui să apară acum. Aici, modificați ora pe care doriți să o setați pentru alarma dvs. actualizată, derulând prin coloanele oră și minute și selectând AM/PM
 5. După ce ați terminat, puteți trece la alte comenzi de alarmă. Dacă doriți ca noua alarmă să sune la aceeași oră pentru o altă zi(e) din săptămână, puteți apăsa pe opțiunea Repetare .
 6. Pe ecranul următor, selectați zilele săptămânii în care doriți să se repete alarma și apoi atingeți < Înapoi în colțul din stânga sus. 
 7. Acum, puteți schimba numele alarmei atingând Etichetă și introducând un nume preferat pe ecranul următor. 
 8. În continuare, va trebui să setați un ton de alarmă atingând Sunet
 9. Pe ecranul următor, veți avea opțiuni pentru a alege un ton din „Tonurile de apel” implicite ale iPhone-ului, achizițiile dvs. din App Store sau o melodie de la Apple Music (dacă sunteți abonat la acesta). Selectați tonul pe care doriți să îl setați și reveniți la ecranul anterior. 
 10. Dacă doriți ca această alarmă să sune la fiecare 9 minute până când vă treziți sau primiți o alertă, puteți activa comutatorul Amânare .
 11. După ce ați configurat complet alarma, atingeți Salvați în colțul din dreapta sus. 
 12. Când alarma dvs. este salvată, ar trebui să o vedeți evidențiată sub „Altele” și comutatorul adiacent acesteia va fi activat.

Acesta este tot ce trebuie să știți despre schimbarea alarmelor pe iPhone. 

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica