Cum să descărcați videoclipuri de pe Instagram (oficial)

Publicul Publicul 27 Noiembrie 2023

Utilizatorii Instagram pot acum descărca și salva videoclipuri din conturi publice fără a se baza pe aplicații terțe. O opțiune care era exclusivă pentru utilizatorii din SUA este acum disponibilă pentru toată lumea. Iată tot ce trebuie să știi despre încărcarea videoclipurilor pe Instagram.

Cum să descărcați videoclipuri pe Instagram

Odată cu cea mai recentă actualizare, utilizatorii au acum mai multe moduri diferite de a încărca videoclipuri pe Instagram.

Metoda oficială vă permite să descărcați videoclipuri postate de conturi publice folosind o simplă opțiune „Descărcare”. Videoclipul încărcat va conține un filigran al numelui de utilizator Instagram al creatorului. În plus, tobele vor reda muzică doar dacă este o piesă originală. Dacă videoclipul are muzică de fundal licențiată, Instagram va elimina sunetul.

GHID RAPID

Deschideți un videoclip Instagram, atingeți pictograma Partajare și selectați Încărcați. Videoclipul va fi încărcat în galeria dvs. în folderul Instagram.

GHID PAS CU PAS

 1. Deschideți un videoclip partajat de un cont public și faceți clic pe butonul Partajare.
 2. Faceți clic pe „Descărcați”.
  Imagine: Adam Mosseri

Metoda 2: din povestea ta (videoclipuri de 15 secunde sau mai scurte)

În afară de metoda de mai sus, există un mic truc care vă permite să descărcați videoclipuri fără filigran sau să decupați audio. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că această metodă funcționează numai pentru role mai scurte de 15 secunde. Videoclipurile mai lungi de 15 secunde vor fi întrerupte la jumătate (din cauza restricțiilor privind durata poveștii).

GHID RAPID

Deschideți videoclipul Instagram pe care doriți să îl descărcați, atingeți pictograma Partajare și selectați Adăugați la poveste. Faceți clic pe pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați Salvare. Aruncă povestea.

GIF-GHID

GHID PAS CU PAS

 1. Deschideți videoclipul Instagram pe care doriți să îl descărcați, atingeți pictograma Partajare și atingeți Adăugați la poveste.
 2. În previzualizarea poveștii, atinge pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus și selectează Salvare.
 3. Videoclipul va fi încărcat în galeria dvs. Glisați înapoi și anulați istoricul.

Cum să împiedicați alții să vă descarce videoclipurile

Alții pot descărca videoclipuri numai din profiluri publice. Dacă aveți un profil personal, opțiunea de descărcare nu va fi disponibilă pe role. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți la un profil personal, dar doriți totuși să împiedicați alții să vă descarce videoclipurile, iată cum să o faceți:

Dezactivează descărcările pentru rolele tale

Iată cum îi împiedicați pe alții să vă descarce videoclipurile.

GHID RAPID

Deschideți meniul Setări și confidențialitate al Instagram, atingeți Partajare și dezactivați opțiunea Permiteți utilizatorilor să vă descarce videoclipurile.

GIF-GHID

GHID PAS CU PAS

 1. Faceți clic pe pictograma profilului dvs. și apoi faceți clic pe cele trei linii orizontale din colțul din dreapta sus.
 2. Selectați Setări și confidențialitate, apoi derulați în jos și atingeți Partajare și remixuri.
 3. Dezactivați opțiunea Permiteți utilizatorilor să vă descarce videoclipurile și faceți clic pe Dezactivați pentru a confirma.

Dezactivați încărcarea videoclipurilor individuale

De asemenea, aveți opțiunea de a dezactiva încărcarea pentru anumite role. Iată cum:

GHID RAPID

Faceți clic pe pictograma cu trei puncte de pe rolă și selectați „Dezactivați descărcarea”.

GIF-GHID

GHID PAS CU PAS

 1. Deschideți un videoclip pe care nu doriți să-l descarce alții, faceți clic pe pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus și faceți clic pe Dezactivare descărcare.

FAQ

Să ne uităm la câteva întrebări frecvente despre descărcarea videoclipurilor Instagram.

Ce videoclipuri pot descărca?

Puteți descărca orice videoclip publicat pe un profil public.

Unde sunt stocate videoclipurile Instagram încărcate?

Videoclipurile Instagram descărcate sunt stocate în aplicația de galerie a dispozitivului dvs.

De ce nu există muzică în videoclipul Instagram descărcat?

Dacă videoclipul nu are sunet original și se folosește muzică cu licență, Instagram îl elimină din videoclip atunci când este încărcat.

De ce nu pot vedea opțiunea de a descărca un videoclip?

Dacă nu vedeți o opțiune de descărcare pentru un videoclip, este posibil fie ca actualizarea să nu vă fi fost încă distribuită, fie ca creatorul să fi dezactivat descărcarea videoclipului respectiv.

Sperăm că acest ghid te-a ajutat să înveți cum să încarci videoclipuri din profiluri publice fără a împiedica pe alții să le încarce pe ale tale. Ne vedem mai târziu!

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica