Din Moldova până la aeroportul din Bacău, cu transportul gratuit. Noua strategie pentru creșterea traficului de pasageri

Alex Alex 24 Noiembrie 2023 (ed.)
Din Moldova până la aeroportul din Bacău, cu transportul gratuit. Noua strategie pentru creșterea traficului de pasageri

Din Republica Moldova până la aeroportul din orașul românesc Bacău se poate ajunge de acum înainte cu curse rutiere speciale, gratuite.

Serviciul de transport a fost lansat pentru a crește traficul de pasageri pe Aeroportul „George Enescu” din Bacău. Precizările au fost făcute de președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, în cadrul unei conferințe de presă din 20 noiembrie.

Acesta a spus că a fost lansat un transfer gratuit de la Chișinău la Bacău. Transportul va circula în funcție de programul de zbor al companiilor care operează zboruri de pe aeroportul din Bacău.

Ivancea a precizat că împreună cu directorul aeroportului din Bacău, Radu Bezniuc, care a condus Autoritatea Aeronautică Civilă din Republica Moldova între anii 2016 – 2018, au elaborat o strategie de investiții în aeroport. Strategia „urmărește să maximizeze rezultatele la cel mai mic cost financiar, dar cu o capacitate optimă”.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica