Revolut oferă gratuit abonamente la aplicații de top pentru utilizatorii planurilor Premium și Metal

Publicul Publicul 24 Noiembrie 2023

Revolut, aplicația financiară globală cu peste 35 de milioane de clienți în întreaga lume și peste 3 milioane în România, lansează o actualizare semnificativă pentru planurile Premium și Metal


Această actualizare, prima de acest gen începând cu 2018, subliniază angajamentul Revolut pentru o experiență financiară inovatoare și valoroasă.

Noul upgrade aduce clienților Premium și Metal acces gratuit la abonamentele unor aplicații și servicii digitale de top, inclusiv Nord VPN, Picsart, Headspace, Sleep Cycle, Freeletics, Tinder și FT, acoperind diverse domenii, de la actualități și știri la fitness, sănătate mentală, productivitate și dating. Această ofertă inedită în Europa adaugă valoare pentru utilizatori, oferindu-le acces la un pachet selectat de servicii digitale fără costuri suplimentare, cu economii potențiale de până la 8.550 RON/an, în funcție de tipul planului.

În plus, clienții existenți Revolut Premium și Metal se bucură deja de beneficii exclusive, inclusiv asigurare globală de călătorie, protecție pentru achiziții, carduri personalizate, schimb valutar fără comisioane suplimentare, reduceri pentru transferurile internaționale și altele.

Potrivit datelor interne Revolut, cheltuielile lunare pentru bunuri digitale (aplicații) ale clienților din România și Bulgaria au înregistrat o creștere de 51% în ultimul trimestru, reflectând interesul în creștere pentru serviciile digitale.

În calitate de aplicație all-things-money globală, Revolut oferă clienților săi Plus o limită crescută de schimb valutar la 15.000 lei pentru o perioadă de 30 de zile.

Portofoliul Revolut cuprinde cinci planuri, inclusiv cel gratuit (Standard), și planuri plătite Plus, Premium, Metal și Ultra, adaptate diverselor nevoi financiare și zilnice.

Începând cu 16 noiembrie, clienții existenți din România vor primi notificări privind aceste modificări, având opțiunea de a menține prețurile actuale pentru un an sau de a trece la un plan inferior, fără costuri suplimentare, până la data menționată în informarea de la Revolut.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica