Există locuri de muncă online ușoare pentru ca studenții să câștige bani în plus?

Publicul Publicul 19 Noiembrie

Există acum nenumărate modalități prin care studenții pot obține un venit suplimentar prin internet pentru a se întreține. Cele mai multe dintre ele fără a necesita abilități sau experiență speciale. De la joburi online la sondaje și marketing afiliat, sau de la începerea unei afaceri de comerț electronic până la lucrul ca freelancer, există o mulțime de posibilități.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei agitații secundare sau a unui venit cu normă întreagă, platformele online oferă o gamă de opțiuni de explorat:

 1. Site-uri de sondaje online plătite: Mai multe site-uri web oferă sondaje plătite care vă permit să vă împărtășiți opiniile pe diverse subiecte în schimbul unor bani. Unele platforme de sondaje populare includ Swagbucks, Survey Junkie și InboxDollars. Deși această metodă poate să nu ofere un venit substanțial, poate fi o modalitate ușoară de a câștiga puțini bani în plus în timpul liber.
 2. PTC și primiți plăți către site-uri: Similar sondajelor plătite, site-urile „Get Paid to” (GPT) și „Paid to Click (PTC) vă permit să câștigați bani realizând diverse sarcini, cum ar fi vizionarea videoclipurilor, jocurile sau înscrierea pentru teste gratuite. Exemple de site-uri GPT includ ySense, PrizeRebel și TimeBucks. În timp ce plățile individuale pot fi mici, aceste sarcini se pot adăuga în timp.
 3. Site-uri Microtask: Platformele Microtask oferă sarcini mici care pot fi finalizate într-o perioadă scurtă de timp pentru o plată mică. Site-uri web precum Amazon Mechanical Turk, Clickworker și Microworkers oferă oportunități de a efectua sarcini precum introducerea datelor, clasificarea imaginilor sau transcrierea audio. Această metodă necesită atenție la detalii și eficiență, dar poate fi o modalitate simplă de a câștiga bani.
 4. Fluxuri de venit pasive: Construirea de fluxuri de venit pasive poate fi o abordare pe termen mai lung pentru a face bani de acasă. Aceasta implică crearea de active sau sisteme care generează venituri cu un efort continuu minim. Exemplele includ crearea și vânzarea de produse digitale, scrierea unei cărți electronice, dezvoltarea și monetizarea unui blog sau crearea și vânzarea de fotografii de stoc.
 5. Testarea aplicațiilor: dezvoltatorii caută în mod constant feedback cu privire la aplicațiile lor mobile. UserTesting și uTest sunt platforme populare în care puteți câștiga bani testând aplicații, oferind feedback și raportând orice probleme sau erori pe care le întâlniți.
 6. Monetizați-vă cheltuielile și obiceiurile de navigare: utilizați aplicații de rambursare sau extensii de browser care vă recompensează pentru cumpărături sau navigare online.
 7. Freelancing online: Dacă aveți abilități comercializabile, cum ar fi scris, design grafic, programare sau marketing, vă puteți oferi serviciile ca freelancer pe platforme precum Upwork, Freelancer, Toptal sau Fiverr. Clienți din întreaga lume vă pot angaja pentru proiecte specifice, oferind o oportunitate de a câștiga bani de acasă.
 8. Gig Economy: Luați în considerare înscrierea pentru platforme gig economy precum Uber, Lyft sau servicii de livrare de alimente dacă aveți un vehicul și puteți lucra în timpul liber.
 9. Marketing afiliat: Marketingul afiliat presupune promovarea produselor sau serviciilor prin site-ul, blogul sau canalele de socializare și câștigarea unui comision pentru fiecare vânzare sau recomandare. Platforme precum Amazon Associates, ClickBank și ShareASale oferă oportunități de a te alătura unor programe de afiliere în diferite nișe. Prin crearea de conținut valoros și plasarea strategică a link-urilor afiliate, puteți genera venituri ori de câte ori cineva face o achiziție prin recomandare.
  10. Auto-publicarea cărților și a cărților electronice: Datorită creșterii platformelor de publicare digitală, cum ar fi Amazon Kindle Direct Publishing (KDP) și altele, autopublicarea a devenit o modalitate populară de a genera venituri pasive. Dacă aveți talent pentru scris sau experiență într-o anumită nișă, vă puteți crea și publica propriile cărți electronice sau chiar cărți fizice. Prin valorificarea puterii piețelor online, puteți câștiga redevențe din vânzările de cărți mult după efortul inițial de scriere și publicare.
 10. Robinete de criptomonede: Crypto faucets sunt site-uri web sau aplicații care răsplătesc utilizatorii cu cantități mici de criptomonedă pentru îndeplinirea unor sarcini simple sau captchas. Deși plățile sunt de obicei scăzute, poate fi o modalitate ușoară de a acumula unele criptomonede în timp.
  12. Vânzarea de produse online: puteți vinde produse pe platforme precum eBay, Etsy sau Amazon. Acest lucru ar putea implica vânzarea articolelor de care nu mai aveți nevoie sau crearea propriilor produse pentru a le vinde.
 11. Scurtări de adrese URL plătite: Scurtați adresele URL lungi folosind platforme dedicate. Când cineva face clic pe linkul tău scurtat, poate întâlni o scurtă reclamă și câștigi un mic comision pentru fiecare clic.
  14. Îndrumare sau predare online: Dacă aveți experiență într-un anumit subiect, puteți oferi servicii de îndrumare sau predare online. Platforme precum VIPKid, Tutor sau Italki oferă oportunități de conectare cu studenții din întreaga lume.
  15. Începeți un canal YouTube: creați conținut în jurul intereselor sau experienței dvs. Monetizați-vă canalul prin reclame, sponsorizări și vânzări de produse.
Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica