Câteva dintre cele mai așteptate filme din luna noiembrie

Smile Smile 4 Noiembrie (ed.)

Luna noiembrie vine cu o serie de filme noi, de la supereroi la thrillere și drame. Iată câteva dintre cele mai așteptate lansări:

Black Panther: Wakanda Forever (11 noiembrie)

Sequelul filmului Marvel din 2018, Black Panther, urmărește povestea următoarei generații de lideri din Wakanda. Filmul este regizat de Ryan Coogler și vede în distribuție pe Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Letitia Wright și Winston Duke.

John Wick: Chapter 4 (24 noiembrie)

Al patrulea film din franciza John Wick, vede pe Keanu Reeves în rolul lui John Wick, un asasin care este urmărit de un sindicat interlop. Filmul este regizat de Chad Stahelski și vede în distribuție pe Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick și Donnie Yen.

The Banshees of Inisherin (17 noiembrie)

Un thriller psihologic regizat de Martin McDonagh, The Banshees of Inisherin spune povestea a doi prieteni care se ceartă și ajung să se omoare. Filmul are în distribuție pe Colin Farrell, Brendan Gleeson și Barry Keoghan.

Tár (3 noiembrie)

Un film dramatic regizat de Todd Field, Tár spune povestea a doi prieteni de-o viață care se reunesc pentru a discuta despre trecutul lor. Filmul are în distribuție pe Vanessa Kirby și Shia LaBeouf.

The Menu (18 noiembrie)

Un thriller de groază regizat de Mark Mylod, The Menu spune povestea unui cuplu care merge la un restaurant exclusivist, unde încep să se întâmple lucruri ciudate. Filmul are în distribuție pe Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes și Nicholas Hoult.

Halloween Ends (14 noiembrie)

Al treisprezecelea film din franciza Halloween, Halloween Ends este ultima parte a trilogiei începută în 2018. Filmul este regizat de David Gordon Green și vede în distribuție pe Jamie Lee Curtis, Judy Greer și Andi Matichak.

The Woman King (16 noiembrie)

Un film istoric regizat de Gina Prince-Bythewood, The Woman King spune povestea unei unități de luptătoare africane din secolul al XIX-lea. Filmul are în distribuție pe Viola Davis, Lashana Lynch și Thuso Mbedu.

Wrath of Man (2 noiembrie)

Un thriller de acțiune regizat de Guy Ritchie, Wrath of Man spune povestea unui bărbat care lucrează ca agent de securitate la o companie de transport valori. Filmul are în distribuție pe Jason Statham, Josh Hartnett și Scott Eastwood.

Acestea sunt doar câteva dintre filmele noi care vor fi lansate în luna noiembrie 2023. Mai multe detalii despre fiecare film vor fi disponibile pe măsură ce se apropie data lansării.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica