Aplicatia care iti zice exact cât timp ai folosit telefon

Anonim Anonim 4 Mai 2022 (ed.)

În timp ce majoritatea aplicațiilor din App Store urmăresc să fie utilizate de cât mai multe ori posibil, aplicația Moment are o viziune opusă, deoarece scopul său este de a reduce utilizarea iPhone-ului , făcându-vă conștient de timpul pe care îl petreceți pe el.

În practică, aplicatia Moment rulează în fundal pentru a înregistra de fiecare dată când un utilizator își folosește iPhone-ul, fie pentru 1 minut, fie pentru 1 oră. Aplicația întocmește apoi un rezumat al timpului total petrecut pe iPhone în timpul unei zile și al numărului total de cate ori a fost utilizat dispozitivul . Dar Moment face mult mai mult:

  • Aplicația înregistrează și poate afișa, de exemplu, locațiile geografice unde
    iPhone-ul a fost deschis.

  • De asemenea, vă permite să măsurați timpul petrecut pentru fiecare aplicație . Această funcție este în prezent disponibilă doar pentru anumite aplicații (în engleză), se speră ca aceasta să fie extinsă. Rezultatele de utilizare sunt afișate grafic, în timp ce aplicația poate fi setată să măsoare numai într-un anumit interval de timp.

  • Dincolo de o anumită conștientizare, în caz de dependență sau exces, Moment poate fi folosit și pentru a reduce utilizarea iPhone-ului . Pentru aceasta, este posibil să se creeze alerte care apar după un anumit timp de utilizare zilnică. În cele din urmă, Moment oferă câteva sfaturi și trucuri sub formă de provocări de completat pentru a reduce cu succes timpul de utilizare a iPhone-ului.

Descarca aplicatia

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica