Filmul „Gazda” (The Host, 2013)

Anonim Anonim 3 Mai 2022 (ed.)

Extratereștrii au cucerit Pământul. Ei înșiși nu au o cochilie corporală. Prin urmare, ei înlocuiesc mintea pământenilor capturați, înlocuind-o cu a lor. Oamenii nu mai există ca indivizi, ceea ce este la fel cu crima. Așa spune Melanie, care încearcă din toate puterile să lupte cu invazia minții ei.

Corpul ei a fost ocupat de Rătăcitor, un suflet care vizitase deja opt planete ale Universului. Spre deosebire de ceilalți, ea îi este milă de Melanie, îi admiră voința și dragostea pentru viață și pentru cei dragi. Deci există două într-un singur cap.

Îndrumat de Melanie, Sufletul călătorește în deșert, unde micuțul Jeremy și iubitul fetei, Jared, locuiesc într-un loc secret. Ei și alți câțiva supraviețuitori trăiesc în condiții foarte înghesuite, riscându-și în mod constant viața. Ea este primită la rece și la început este în pericol de moarte. Dar fata nu face nicio încercare de a scăpa, dimpotrivă, ajută dezvăluind câteva dintre secretele fraților săi.

Lucrurile se complică atunci când un tip pe nume Ian se îndrăgostește de ea. Și sufletului îl place, dar există și Jared, pe care Melanie îl iubește...

Aici il putem viziona gratuit:
Fără autorizație este interzisă vizualizarea acestui text ascuns...

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica