Facebook și Instagram vor oferi un abonament fără reclame în Europa

Smile Smile 30 Octombrie (ed.)

Pentru a respecta reglementările europene în evoluție, Meta introduce o nouă opțiune de abonament în UE, SEE și Elveția. În noiembrie, le vom oferi persoanelor care folosesc Facebook sau Instagram și locuiesc în aceste regiuni posibilitatea de a continua să folosească aceste servicii personalizate gratuit cu reclame sau să se aboneze pentru a nu mai vedea reclame. În timp ce oamenii sunt abonați, informațiile lor nu vor fi folosite pentru reclame.

Oamenii din aceste țări se vor putea abona contra cost pentru a folosi produsele noastre fără reclame. În funcție de locul în care achiziționați, va costa 9,99 EUR/lună pe web sau 12,99 EUR/lună pe iOS și Android. Indiferent de locul în care cumpărați, abonamentul se va aplica tuturor conturilor Facebook și Instagram conectate în Centrul de conturi al unui utilizator. Așa cum este cazul pentru multe abonamente online, prețurile iOS și Android iau în considerare taxele pe care Apple și Google le percep prin politicile de cumpărare respective. Până la 1 martie 2024, abonamentul inițial acoperă toate conturile conectate din Centrul de conturi al unui utilizator. Cu toate acestea, începând cu 1 martie 2024, se va aplica o taxă suplimentară de 6 EUR/lună pe web și 8 EUR/lună pe iOS și Android pentru fiecare cont suplimentar listat în Centrul de conturi al unui utilizator .

  • Meta va oferi oamenilor din UE, SEE și Elveția posibilitatea de a plăti un abonament lunar pentru a folosi Facebook și Instagram fără reclame. Alternativ, aceștia pot continua să folosească aceste servicii gratuit în timp ce văd anunțuri relevante pentru ei.

  • Credem într-un internet gratuit, susținut de anunțuri – și vom continua să oferim oamenilor acces gratuit la produsele și serviciile noastre personalizate, indiferent de venituri.

  • Indiferent dacă oamenii aleg să folosească gratuit produsele noastre cu reclame sau să se aboneze pentru a nu mai vedea reclame, ne angajăm să păstrăm informațiile oamenilor private și în siguranță, în conformitate cu propriile noastre politici, precum și cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) al UE.

Sursa: https://about.fb.com/news/2023/10/facebook-and-instagram-to-offer-subscription-for-no-ads-in-europe/

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica