6 moduri de a vă crește traficul pe site-ul dvs. Traducere

Smile Smile 29 Octombrie

Ok, băieți, am vrut să mă afund în ceva ce căutam cu toții când vine vorba de SEO...TRAFIC. De aceea oamenii cumpără servicii SEO și de aceea piața BHW este activă non-stop. Toată lumea urmărește traficul... vizitatorii site-ului web sunt ceea ce face ca lumea IM să se întoarcă, fără ei am fi cu toții morți și, probabil, am fi împachetat cumpărături.

Vând multe servicii SEO pe forum, dar am și propriile mele site-uri și proiecte la care lucrez departe de serviciile mele. Există atât de multe modalități diferite de a obține trafic pe site-ul dvs., dar toți suntem încadrați în clasamentele de top Google.. puteți obține trafic chiar dacă nu sunteți pe primul loc pe Google pentru cuvântul cheie principal.

Acestea sunt 6 moduri prin care obțin trafic pe site-uri pentru o varietate de site-uri pe care le monetizez personal. După ce ai citit asta, te rog să postezi unul dintre sfaturile tale pentru creșterea traficului, hai să transformăm acest thread într-un vas de aur pentru a ne ajuta reciproc și pe începători pe forum. Există atât de mulți guru BS acolo, așa că haideți să începem niște discuții inteligente pe care să le construim cu toții.

1) Direcționați pagina dvs. 2-3 clasamente organice

Pagina 2 - 3 este inutilă pentru trafic uitați de asta! Nimeni nu se uită prin acele pagini. Dacă ești pe acele pagini, s-ar putea să fii la fel de bine la pagina 74 și la pagina 469. Dar știai că, de obicei, poți da un impuls rapid paginilor tale interne care se clasifică pe pagina a doua și a treia doar jucându-te cu link-ul tău intern?

Utilizați Google Analytics, instrumentele pentru webmasteri și semrush pentru a identifica termenii și paginile care se află pe pagina a doua și a treia. Scrie-le pe toate.. Organizarea este cheia aici... după ce găsești potențiale ținte, trebuie să găsești pagini de pe site-ul tău care să aibă ceva bun de aruncat la acele pagini.

Puteți folosi Open Site Explorer și vă uitați la DA și PA.. Imo sunt valori proaste care pot fi manipulate cu ușurință, dar atunci când aveți de-a face cu propriul site, ar trebui să vă ofere o idee bună despre ce pagini sunt solide... precum și atâta timp cât nu trimiteți spam propriului site! Puteți face acest lucru în 2 secunde introducând adresa URL principală în OSE și apoi uitați-vă la fila paginilor de sus.

Odată ce ați identificat cele mai puternice pagini, trimiteți câteva link-uri pe acele pagini către paginile dvs. care se află pe paginile Google 2 și 3.. acest lucru funcționează bine pentru cuvintele cheie cu coadă lungă care au nevoie doar de un mic impuls. Conectarea internă inteligentă este ceva ce 99% dintre oameni uită să facă și nu are niciun sens, deoarece există o mulțime de oportunități ratate aici. Faceți pași mici și nu aruncați o mulțime de link-uri interne către o singură pagină deodată, faceți mici modificări și vedeți cum reacționează SERPS - totul este despre testarea și optimizarea băieților.

2) Folosiți copie PPC de la companii de top în descrierile paginii dvs

Descrierile paginilor nu înseamnă nimic pentru SEO! Ați putea include cuvântul cheie în ele, dar nu vă va ajuta clasamentul. Mulți oameni vor spune să includă cuvântul cheie în descriere oricum pentru a ajuta cu clicul, deoarece este probabil ca persoana să facă clic pe pagină dacă vede același cuvânt cheie pe care tocmai l-a căutat.

Are sens, dar dacă te uiți la unele descrieri, ele par atât de incomode cu cuvântul cheie pălmuit acolo.. Nimeni nu va fi impresionat și nu va vrea să facă clic pe niște prostii doar pentru că include un cuvânt cheie.. Primesc toată copia descrierii mele. idei de la oameni care cheltuiesc bani nebuni testând reclame... agenți de publicitate PPC!

Voi face o căutare pe Google legată de subiectul paginii pentru care scriu o descriere și voi privi primele anunțuri PPC. Ține minte aici, acești agenți de publicitate cheltuiesc o grămadă de bani pentru testarea copiei și nu doar scot rânduri aleatorii de copii din fund! Își prețuiesc banii prea mult pentru a face asta.. așa că mă uit la cele mai bune reclame și primesc acolo copia mea de descriere. Reclamele PPC de deasupra cheltuiesc cel mai mult și au cel mai bun clic, așa că este o sursă bună de copiere care atrage oamenii să-i facă să dorească să facă clic.

Încercați-l... Mulți oameni au clasamente bune, dar descrierile lor sunt atât de naibii că nimeni nu dă clic pe pagina lor - Clasamentele de top nu valorează decât dacă ademenesc oamenii să facă clic pe ele.

3) Faceți o listă de postări care prezintă site-uri de la care doriți linkuri și trafic.

Acest lucru este ușor de făcut pentru orice nișă... Faceți o listă cu cele mai bune site-uri web pe care doriți să încercați să obțineți linkuri din cauza traficului de recomandare și nu a SEO, eu Numiți asta a face posturi de sărutat fundul prostii.. Acest lucru se poate face în orice nișă.

Exemplu: dacă aveți un site web care conține imagini amuzante cu câini, faceți o listă cu toate site-urile de top pe care le-ați ucide pentru a obține un link și care are vizitatori pe care v-ar plăcea să-i vedeți pe site-ul dvs.. Acum creați o postare pe blog care are un subiect foarte larg, astfel încât să puteți include fiecare site de care sunteți interesat - „15 bloguri, toți iubitorii de câini trebuie să citească zilnic” gata.. Simplu așa!

Asigurați-vă că vă conectați la fiecare dintre ele ( și nu-i urmăriți ) - serios, atât de mulți oameni sunt îngrijorați de pierderea sucului de legături.. Ghici ce? Dacă nu-ți urmărești toate linkurile de ieșire sau chiar dacă nu faci linkuri, te face să pari suspicios! Numele jocului SEO pare natural.. Cele mai mari site-uri din lume au link-uri? Da.. Nu urmăresc totul? Nu.

Creați o postare bună pe blog, nu angajați un „nativ” pentru un articol de 5 USD, doar vă veți pierde timpul... cheltuiți USD$ și obțineți o postare grozavă pe blog care îi va impresiona pe toți cei pe care îi includeți în el.

Odată ce îl publicați, contactați toate site-urile web pe care le-ați inclus în lista dvs.. Trimiteți-le prin e-mail.. Folosiți formularul de contact de pe site-ul lor.. Trimiteți-le pe Tweet.. Facebook-le.. Nu vă faceți griji că îi deranjați! Ei nu vor vedea asta în timp ce îi deranjezi odată ce vor descoperi că faci asta pentru a le spune că i-ai prezentat. Gândiți-vă la asta un minut.. sunt după link-uri și expunere la fel ca și dvs., așa că, oferindu-le un link, vor simți că trebuie să le întoarcă favoarea. Ei vor scrie adesea o postare pe blog spunându-le cititorilor că au fost prezentați și numiți ca blog de citit. Mângâiește-le ego-ul și obține un link și mențiune. Este un link legat de nișă și poate împinge trafic și către site-ul dvs.

4) Sponsorizează o infografică

Aceasta este una dintre cele mai simple modalități de a obține un link pe orice site din nișa ta pe care îl dorești. Infografica este rahatul și fiecare proprietar de site-uri le iubește! Ceea ce nu le place este costul asociat cu realizarea lor.. în lumea offline, companiile plătesc peste 2.000 USD pentru infografice. Puteți folosi acest lucru pentru a vă orienta pe orice site din nișa dvs..

Contactați-vă și oferiți-vă să sponsorizați un infografic. Spune-le că te vei ocupa de totul, de la concept până la design. Va trebui să depui ceva efort și să cheltuiești aproximativ 150 USD.. iată cum poți face acest lucru:

Găsiți un site pe care doriți un formular de link de recomandare - Vizați-i pe cei mai buni dintre cei mai buni... e-mail și spuneți-le că creați un infografic și ar fi bucuros să-l co-brand. Aceasta înseamnă că veți include logo-ul dvs. și adresa site-ului web împreună cu ale lor pe ele. Trebuie să ai acest pas înțeles înainte de a merge mai departe... trebuie să obții un acord verbal și să te asiguri că sunt la bord înainte de a merge mai departe.

Nu există un site care să renunțe la un infografic de marcă. Acum mulți oameni vor crea infografice și le vor trimite pe orice site pe care îl pot găsi în speranța că le vor publica. Piața este inundată de infografice, iar proprietarii de site-uri web nu vor să publice același infografic ca alte 100 de site-uri! Dacă vă oferiți să îl marcați în numele lor, ei știu că este mai exclusivist și, dacă alte site-uri îl preiau, ar putea chiar să obțină link-uri de la el.

Odată ce aveți un site pe cârlig, găsiți un subiect bun pentru a crea o infografică, cel mai simplu mod de a face acest lucru este să găsiți o postare de blog foarte populară de la care să luați data. Voi pune bloguri populare legate de nișa pe care o țintesc în exploratorul de site-uri deschis și voi face clic pe fila paginilor de sus pentru a vedea ce postări au cele mai multe link-uri care indică spre ele. subiect și celor care căutau informații în nișă le-a plăcut! Voi căuta postări de tip listă pe care să le predau unui designer și să le fi transformat într-un infografic.. Nu am timp să cercetez conținut ore în șir și îmi doresc acest lucru cât mai liber cu mâinile. Voi găsi o postare bună pe blog populară pe care o văd transformată într-un infografic și bine primită.

Există o mulțime de designeri aici pe BHW care vor face un infografic pentru 100 USD - 150 USD și apoi aveți un freelancer și un birou pentru a obține talent suplimentar. Tind să rămân la designerii BHW, deoarece freelancerul și odeskul sunt în mare parte pline de prostii. Uită-te la recenziile recente despre BHW și testează câțiva băieți. Lucrul grozav despre predarea unei postări de blog în stil listă este că partea grea (conținutul) este deja făcută.

Odată ce designul este finalizat (asigurați-vă că este marcat pentru a arăta bine - faceți un pas mai departe și cereți designerului să-l creeze folosind culorile site-ului pentru care îl faceți) contactați-l și trimiteți-l în mâna proprietarilor site-ului. Nu am fost nevoit să cer niciodată un link și nu vrei să pari excesiv de disperat spunând ceva stupid de genul „nu uita să-mi faci legătura, omule” - ar trebui să se întâmple și nu căuta un text de ancorare spam. Puteți obține URL-uri și link-uri de marcă goale în acest fel, dar dacă credeți că veți obține un „infografic oferit de buy garcinia cambogia online ” ați putea la fel de bine să nu faceți acest lucru. Link-ul este bun pentru că va fi legat de nișă, dar dacă creați o infografică bună, traficul de recomandare va fi de aur.

5) Înscrieți-vă pentru fiecare buletin informativ din nișa dvs.

Obținerea de link-uri pe site-urile de top din nișa dvs. nu este dificilă dacă doar o abordați diferit față de ceilalți oaie... toți ceilalți trimit mesaje de tip copy and paste care spun toate aceleași prostii . Ei oferă un articol unic de 500 de cuvinte și cer un link.. uitați de zgomotul acela. Niciun proprietar serios de site nu va răspunde sau nu va primi această ofertă, iar dacă un site o face, nu este unul de la care doriți oricum un link.

Cele mai multe site-uri web au un buletin informativ sau o listă la care te poți abona... înscrie-te pentru fiecare pe care îl poți găsi! Veți primi o mulțime de e-mailuri, așa că configurați o adresă de e-mail separată, dar asigurați-vă că o păstrați pe domeniul dvs., așa că, dacă utilizați info@site-ul dvs. ca e-mail, setați ceva de genul hello@yoursite pentru asta. NU faceți niște prostii ca spam@ sau newsletter@ - orice proprietar inteligent de site-uri web va adulmeca asta și va ști ce faceți.

De fiecare dată când primiți un nou buletin informativ, citiți-l în 3 secunde și răspundeți la el și complimentați un punct.. „A fost grozav - sunt total de acord cu (indiferent) pentru că (punctul dvs.)” - și, de asemenea, începeți să scrieți pe Twitter postări de blog de pe site., ei vor începe să vadă că răspunzi la buletinele lor informative (nimeni nu face asta) și le distribui lucruri pe rețelele de socializare.. asta înseamnă construirea unei relații.

După ce faceți acest lucru timp de câteva săptămâni, includeți o prezentare într-unul dintre răspunsurile dvs. la buletinul lor informativ.. „De fapt, tocmai scriam o postare pe blog despre (subiectul despre care răspundeți) și am vrut să știu dacă doriți să-l public pe site-ul dvs.?"

Aceasta este o solicitare atât de ocazională de postare a oaspeților.. Nu este enervant sau spam ca 99% dintre celelalte.. Va ieși în evidență și vă va identifica ca persoana care a comunicat cu ei și a promovat conținutul lor!

Abordați acest lucru ca și cum ați face cu o fată cu care doriți să vă căsătoriți și nu doar cu care să vă culcați ... Trebuie să vin, să luați masa și să depuneți ceva efort. Nu te duci direct în dormitor. Dacă o fată își scapă pantalonii imediat, este murdară!... la fel cum este murdar un blog dacă lasă pe cineva să posteze! Dar efortul merită atunci când obțineți acea postare și obțineți un link de nișă care va reduce traficul de recomandare și vă va oferi un impuls SEO.

6) Publicați zilnic o postare de blog care vizează un volum scăzut de căutare cu cuvinte cheie cu coadă lungă

Toată lumea se află în trenul cuvintelor cheie cu coadă lungă în aceste zile, dar majoritatea vor sări peste un cuvânt cheie care are un volum scăzut de căutare de 20 de căutări... ei cred că nu este. merită să merg după dar vă spun că este! Cheia este să vizați unul în fiecare zi .. majoritatea oamenilor le opresc, astfel încât concurența este scăzută.. puteți deseori să vă clasați doar cu o optimizare bună a site-ului - fructe cu ouă scăzută, fructe de rahat așezate pe pământ gata de ridicat.

Mă asigur că coada lungă este folosită în titlu, în prima parte a conținutului și încă de câteva ori în conținut. Eticheta IMG ALT și eticheta H2 pentru a o rotunji.. deoarece mergeți zilnic, asigurați-vă că interconectați corect.

A fi consecvent intră în joc după ceva timp.. Dar imaginați-vă dacă ați vizat un kw zilnic că „doar” are un volum lunar de căutare de 20.. După 1 an, ați viza aproximativ 260 de cuvinte cheie dacă ați face-o de luni până vineri în fiecare săptămână .. 20 x 260 = 5.200 de căutări FOARTE DINTIZATE pe lună .. Dacă optimizarea dvs. pe site este la zero, făcută corect, veți fi clasat pe primul loc pentru toate acestea.

Acest tip de trafic se va descurca mai bine decât cuvintele cheie mai generale, deoarece aceste cozi lungi cu volum foarte mic sunt extrem de vizate! Când vă gândiți la imaginea de ansamblu, acesta este un lucru atât de ușor de luat la acțiune. Dacă nu vă puteți permite să externalizați articolul zilnic, scrieți-l la prima oră dimineața. Treziți-vă cu 15 minute devreme pentru a-l termina. . Doar fă-o! Aceasta este o modalitate atât de ușoară de a vă crește traficul, dar nu cu orice trafic.. aceasta este foarte direcționată. Odată ce începeți să câștigați bani, creșteți la 3-5 dintre aceste cozi lungi cu volum scăzut de căutare. Cei mai mulți oameni văd doar volumul mare de căutare și nu doresc să depună efort în chestiile cu volum redus. Voi face curat în casă cu acele lucruri toată ziua.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica