4 sfaturi SEO pentru începători

Alex Alex 29 Octombrie (ed.)

În cazul în care sunteți interesat de SEO, vă aflați pe pagina web potrivită. În acest text, vom vorbi despre evoluțiile erei moderne în lumea SEO. Ca începător, vei fi copleșit de supraîncărcarea înregistrărilor. A avea multe tehnologii nu este întotdeauna un concept grozav. Prin urmare, este mai bine să aflați mai multe despre SEO. Iată câteva indicații pentru începătorii care au nevoie de cercetare SEO.

1. Optimizarea site-ului dvs. pentru dispozitive celulare

Pe măsură ce ați început, îmbunătățirea celulelor este importantă. Asigurați-vă că site-ul dvs. este optimizat pentru gadgeturi celulare, inclusiv smartphone-uri și tablete. În zilele noastre, oamenii își folosesc din ce în ce mai mult telefoanele mobile pentru a naviga pe internet. Prin urmare, metoda dvs. de SEO ar trebui să conștientizeze și telefoanele mobile. Încărcarea site-ului dvs. nu ar trebui să dureze mult pe telefoanele mobile și alte gadget-uri.

2. Aflați cum caută utilizatorii

Doriți să descoperiți cuvinte cheie de înaltă performanță în jacheta site-ului dvs. Deși este grozav să faci un test de cuvinte cheie, SEO oferă o importanță și mai mare în înțelegerea motivului căutării tale. Astfel, crearea unei liste de cuvinte cheie care pot atrage vizitatori pe site-ul dvs. nu este suficientă.

Prin urmare, SEO pe termen lung ar trebui să se concentreze pe obiectivul cercetătorului. Cu alte cuvinte, trebuie să înțelegeți modul în care vizitatorii site-ului folosesc motoarele de căutare precum Google, vă puteți îmbunătăți site-ul. În zilele noastre, cercetătorii sunt dinamici și nu se bazează doar pe presupuneri.

3. Scrie articole

O strategie SEO robustă ia de obicei în considerare detaliile umane. Ar trebui să faceți mult mai mult decât să definiți o listă de cuvinte cheie asociate pentru a îmbunătăți clasarea site-ului dvs. În schimb, scopul tău ar trebui să fie să creezi o listă de fraze cheie care ar putea conține materialele de conținut atractive și funcționale în același timp. Cu alte cuvinte, materialele dvs. de conținut ar trebui să fie interesante și delicioase.

Dacă conținutul dvs. este cool și relevant, veți obține o varietate de căutare pe site. Tot ce vrei să faci este să descoperi echilibrul potrivit.

4. Analizați vizitatorii site-ului dvs. de căutare

Pentru a începe, puteți analiza vizitatorii existenți. Descoperiți pagini care atrag deja mulți vizitatori pe site. Mai mult, creați o listă de cuvinte cheie pe care le folosesc vizitatorii site-ului dvs.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica