Cum sa instalezi MacOS pe USB

Smile Smile 29 Octombrie (ed.)

Există mai multe aplicații terțe disponibile care simplifică procesul de creare a unui program de instalare bootabil pentru macOS Ventura. Aceste aplicații oferă o interfață ușor de utilizat și se ocupă de aspectele tehnice pentru dvs. Iată câteva opțiuni notabile:

  1. BalenaEtcher: BalenaEtcher este o alegere populară pentru crearea de unități USB bootabile pentru diferite sisteme de operare, inclusiv macOS Ventura. Pur și simplu descărcați și instalați BalenaEtcher, selectați fișierul de instalare macOS Ventura și unitatea flash USB și lăsați aplicația să se ocupe de restul.

  2. DiskMaker X: DiskMaker X este conceput special pentru a crea programe de instalare de pornire macOS. Oferă o interfață simplă și acceptă diverse versiuni de macOS, inclusiv macOS Ventura. Descărcați DiskMaker X, lansați aplicația, selectați fișierul de instalare macOS Ventura și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a crea un program de instalare bootabil.

  3. Instalați Disk Creator: Instalați Disk Creator este o altă opțiune convenabilă pentru a crea un program de instalare bootabil pentru macOS Ventura. Descărcați aplicația, lansați-o, selectați fișierul de instalare macOS Ventura și unitatea flash USB și lăsați Install Disk Creator să facă restul.

Aceste aplicații terță parte oferă o alternativă pentru crearea unui program de instalare bootabil pentru macOS Ventura, în special pentru cei care preferă o abordare mai ușor de utilizat.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica