Cum alegi un hosting ?

Publicul Publicul 24 Octombrie

Site-ul trebuie să fie accesibil vizitatorilor, iar pentru aceasta trebuie să fie găzduit pe un server de pe Internet. Acest serviciu este oferit de companii de hosting. Singura problemă este ce găzduire să alegi?

As dori ca pretul sa fie rezonabil si calitatea serviciilor sa fie ridicata. Și găzduirile au multe caracteristici.

Primul lucru pe care ar trebui să vă concentrați sunt caracteristicile tehnice ale găzduirii, adică viteza și capacitatea de memorie. De asemenea , este important să știți dacă găzduirea acceptă PHP, și dacă acestea sunt versiuni învechite. Servere diferite au sarcini de lucru diferite, deoarece majoritatea furnizorilor au mai multe servere și nu se știe dinainte unde va fi găzduit site-ul tău. De aceea este indicat ca hostingul să aibă o perioadă de probă gratuită pe o perioadă de la o săptămână la o lună.MySQL``PHPMyAdmin

Trebuie să te uiți unde se află serverul . Dacă nu se află în Rusia, ci, să zicem, în SUA, atunci încărcarea site-ului pe o astfel de găzduire va fi mult mai lentă, adică cu cât serverul este mai departe de tine, cu atât viteza de încărcare a site-ului este mai mică.

Serviciul de asistență trebuie să răspundă la punct și într-un interval de timp rezonabil. Când utilizați pentru prima dată găzduirea, evaluați eficiența, utilitatea răspunsurilor și capacitatea de răspuns a serviciului de asistență punându-le o întrebare simplă, de exemplu, despre organizarea unui backup al site-ului.

Bucurați-vă de confortul panoului de control al găzduirii și de toată bogăția funcționalității sale. Cel mai important lucru este că găzduirea este disponibilă în orice moment al zilei și că serviciul de asistență este gata să ajute în orice moment.

Prețul  este un lucru schimbător; dacă doriți servicii de calitate superioară, plătiți mai mult. Dar uneori poți obține toate serviciile necesare la un preț relativ mic. Totul depinde de cererile tale.

Ce hosting folosesti?

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica