Cine a inventat sushi ? Curiozitati despre sushi

Publicul Publicul 10 Martie 2022 (ed.)

Orice sushi care a fost ținut în frigider pentru o perioadă lungă de timp (supermarket) este groaznic. Orezul pentru sushi și refrigerarea sunt inamici. Pur și simplu nu se înțeleg, indiferent de câte ori le spui să se comporte.

Iată câteva fapte despre sushi

Sushi nu este din Japonia

Sushi așa cum îl cunoaștem astăzi își are originea în Japonia, deși tradiția de a împacheta peștele crud în orez datează din Asia de Sud-Est, unde peștele crud era învelit într-o bilă de orez pentru a preveni putrezirea orezului, menținând peștele mai proaspăt.

Sushi aduce beneficii sănătății

Sushi este bogat în acizi grași omega-3 (grăsimi sănătoase pentru inimă). Nori (algele marine) este bogată în iod (care ajută la menținerea sănătății tiroidei) și vitamina A (care este importantă pentru sistemul imunitar și sănătatea pielii).

Orezul pentru sushi nu a fost consumat inițial

Orezul înfășurat în jurul peștelui a fost folosit inițial pentru a respinge insectele și pentru a preveni putrezirea. Orezul a fost aruncat cândva după ce mânca pește, dar acest obicei s-a schimbat de-a lungul anilor și acum fructele de mare proaspete sunt învelite în orez gătit cu oțet de vin de orez și zahăr alb.

Bol pentru sushi de Hiroshige (1797-1858)

Pentru ca sushi să fie considerat real, nu-i obligatoriu să conțină orez..

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica